Termeni si conditii

Prezentul Document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului one-two.ro.Site-ul disponibil la adresa one-two.ro este operat de OneTwo SRL, cu sediul pe Str. CHIMIŞTILOR 5-9 HALA NR.2, CAMERA 3,4,5 SI 6 Timişoara, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J35 /1717 /2018, CUI RO39383114. Tel: 0720 008 732

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului one-two.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii realizate de catre OneTwo SRL, prin intermediul magazinului on-line www.one-two.ro, către utilizatori.

Va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor inaintea efectuarii oricarei comenzi pe magazinul on-line www.one-two.ro.1. Definitii

Cumparator: persoana fizica sau juridica care efectueaza o Comanda.

Vanzator: OneTwo SRL, cu sediul in Str. CHIMIŞTILOR 5-9 HALA NR.2, CAMERA 3,4,5 SI 6 Timişoara, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J35 /1717 /2018, CUI RO39383114Tel: 0720 008 732

Bunuri: orice produs care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator.

Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.

Contract: o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Site: magazinul online gazduit la adresa web one-two.ro si subdomeniile acestuia

Utilizator: orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Document: Termeni și condiții

Continut:

toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil
orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

2. Documente contractuale

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

3. Politica de vanzari online

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3. Vanzatorul poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.4. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

3.5. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. Dreptul de proprietate intelectuala

4.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Vanzatorului, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

4.2. Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Vanzator, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Vanzatorului asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Vanzatorului

4.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Vanzator si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Vanzatorului cu referire la acel Continut.

4.4. Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

4.5. In cazul in care Vanzatorul confera Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Vanzatorului pentru respectivul Client/Cumparator/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

4.6. Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Vanzatorului si/sau al angajatului/prepusului Vanzatorului care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

4.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

5. Comanda

5.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

5.2. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

5.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

5.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

5.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

5.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Vanzator, in cazul platii online;

5.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

5.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, cu invocarea unui motiv solid si suportând costurile de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese
5.6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa *daca va exista*

5.7. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si ambalajul original alaturi de documentele care care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 30 (treizeci) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

5.7.1. pentru Comenzile achitate cu card bancar -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

5.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

5.9. Daca Bunul este returnat intr-o stare deteriorata (ambalaj uzat, documente lipsa), Bunul este considerat deteriorat și ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea Bunului in stadiul initial, dupa caz. Vom reexpedia Bunul, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Cumparator.

6. Confidentialitatea datelor

6.1. Vanzatorul va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa (domiciliu/resedinta), email, nume companie, datele de identificare ale companiei, adresa sediului social, adrese de livrare, adresa alternativa de e-mail, datele cardului bancar etc.

6.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

În conformitate cu prevederile Regulamentului General de Protecţie a Datelor (UE) nr. 679/ 2016 (Regulamentul), privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, prelucrăm date cu caracter personal în scopuri legitime de reclamă, marketing şi publicitate.

6.3. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează cu respectarea cerinţelor legale şi în condiţii care să asigure securitatea, confidenţialitatea, integritatea, disponibilitatea, transparenţa şi respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Angajatii noștri, care prelucrează date cu caracter personal, au prevăzut în contractul individual de muncă şi în “fişa postului” o clauză explicită de confidenţialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

6.4. Utilizatorii au garantat dreptul de informare şi de acces la datele care sunt prelucrate, dreptul de rectificare, dreptul de restricţionare şi dreptul de ştergere a datelor, dreptul de portabilitate a datelor şi dreptul de a nu fi supuse unei decizii individuale de prelucrare a datelor personale. Totodată, utilizatorii au dreptul de a se adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

6.5. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.

6.6. Nu transferăm date cu caracter personal, cu excepţia situaţiilor expres prevăzute de lege si stocăm datele cu caracter personal pentru perioada necesară realizării scopurilor pentru care au fost colectate, respectiv pentru conformarea la prevederile legale în vigoare.Utilizăm metode şi tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaţilor şi proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare, asigurand un nivel de securitate corespunzător pentru reducerea si eliminarea riscurilor care pot afecta datele cu caracter personal prelucrate şi, pentru menţinerea capacităţii de a asigura confidenţialitatea, integritatea, disponibilitatea sistemelor şi serviciilor de prelucrare.

6.7. Încălcarea securităţii datelor va fi comunicată în termenele stabilite de Document, fără întârzieri nejustificate, tuturor părţilor implicate aşa cum sunt acestea indicate de Document.

6.8. În cazul în care se înregistrează ca user și își creează un cont pe site-ul one-two.ro, Utilizatorul este direct responsabil pentru validitatea datele pe care le înregistrează pe site, precum și pentru păstrarea secretă a parolei de acces în contul său creat pe one-two.ro. Vă informăm că sunteti direct responsabil de datele cu caracter personal introduse și procesate pe site-ul nostru, noi neavând niciun control, nicio modalitate de a verifica veridicitatea datelor introduse. În ambele situații, ca simplu utilizator care a acceptat prin completarea formulatului de contact să primească newsletter și alte mesaje comerciale de la noi, ca și în cazul în care își creează cont de utilizator pe site, pe care îl administrează singur și îl utilizează cu ID și parolă, utilizatorul este de acord în mod expres ca datele sale personale să fie înregistrate în baza de date a Vanzatorului și păstrate pe o perioadă necesară scopului pentru care au fost comunicate datele personale sau până când utilizatorul solicită în scris altfel. Vanzatorul are dreptul de a elimina oricând un utilizator din baza de date sau de a închide contul creat de un utilizator pe one-two.ro fără să anunțe în prealabil utilizatorul.

6.9. Utilizatorul are dreptul să utilizeze datele sale personale după cum dorește pe Site și se face direct și unic responsabil pentru cazul în care dă acces unor terți în contul său, in aceasta situatie noi nefiind în niciun fel reponsabili de securitatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal. În acest caz, Vanzatorul nu își asumă nicio responsabilitate față de eventualele consecințe care pot apărea.

6.10. Utilizatorul are dreptul de a cere schimbări ale datelor sale personale în baza noastră de date, precum și de a cere eliminarea completă din baza noastră de date. Pentru ca acest lucru să fie posibil, utilizatorul are obligația de a ne informa printr-un email la adresa [email protected] referitor la modificările pe care le dorește referitor la datele sale personale. Vanzatorul se obligă să nu facă publică adresa de email a utilizatorului și să nu o transmită către terți, cu excepția cazului în care legea cere altfel.

6.11. În cazul în care, utilizatorul alege în deplină cunoștință de cauză sau din greșeală/ ignoranță să publice propriile sale date, făcându-le publice și punându-le la dispoziția terților, responsabilitatea în întregime îi revine utilizatorului, Vanzatorul fiind exonerat de orice vină.

6.12. Prin completarea formularului de inscriere de pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a Vanzatorului (operator de date cu caracter personal nr. 28948/2011), care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs.

6.13. Vanzatorul nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

6.14. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii „Contact” din site.

6.15. Este foarte important ca datele dumneavoastra personale sa fie corecte, acestea fiind necesare la buna desfasurare a intregii comenzi. Refuzul dumneavoastra de a ne furniza aceste date, duc la imposibilitatea finalizarii oricarei comenzi.

Va rugam sa ne anuntati cat mai curand posibil daca unele din datele furnizate pe site-ul one-two.ro sunt incorecte.

6.16. Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pierderi de informatii care ar putea fi cauzate de defectiuni sau erori ale software-ului cu care este conceput si gazduit magazinul on-line one-two.ro si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau emailurile expediate de one-two.ro nu contin virusi.

6.17. Raporturile comerciale dintre cumparator si Vanzator sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

7. Preturi și facturare

7.1. Preturile Bunurilor afisate in cadrul site-ului one-two.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

7.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

7.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri vandute pe Site

7.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

7.5. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

7.6. Daca alegeti sa platiti ramburs (numerar), veti putea plati agentului care va livreaza produsele. Pentru mai multe detalii referitoare la plata va rugam sa accesati pagina “Întrebări frecvente”.

8. Modalitati de plata disponibile

8.1. Plata produselor comandate de pe site-ul one-two.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:

in avans, plata online cu cardul. Tranzactia va fi procesata de NETOPIA Payments, https://www.mobilpay.ro/public/, compania prin intermediul careia se realizeaza plati online in Romania. Garantam returnarea integrala a banilor in cazul in care comanda nu se va finaliza. Tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului cu numele OneTwo.
8.2. Garantarea serviciului de plata online cu cardul:

se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele NETOPIA Payments. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că NETOPIA Payments nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
9. Modalitati de transport

9.1. Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile catre Cumparator in sistem de curierat door-to-door. In momentul predarii Bunurilor catre societatea de curierat cu care colaboreaza, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

9.2.Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor pe teritoriul Romaniei.

9.3. one-two.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

Livrare in Timisoara si imprejurimi (Dumbravita, Giarmata Vii si Giroc) maximum 48 h de la comanda
Curierat: 1-4 zile

Pretul transportului se afiseaza la Checkout si se calculeaza in functie de greutatea coletului.

IMPORTANT: Suma de transport afisata este informativa si poate suferi modificari. Clientul site-ulului one-two.ro va fi instiintat inainte de a-i fi trimis coletul cu privire la suma de transport care sufera aceste modificari.

IMPORTANT: In lunile aglomerate din punct de vedere al traficului si vanzarilor online determinate de diferite campanii sau Sarbatori Religioase, pot interveni mici intarzieri (intre 1 si 3 zile)

IMPORTANT: Comenzilor din afara ariei de acoperire a companiei de curierat, li se mai percepe o taxa de transport suplimentara intre 15 si 50 RON (in functie de numarul de km suplimentari).

10. Acceptare Comanda si Returnare Bunuri

10.1 Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile sunt conforme cu Specificatiile mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Bunurile livrate nu sunt conforme cu Specificatiile, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Bunurile. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de Vanzator prim magazinul on-line one-two.ro

10.2. Cumparatorul beneficiaza de returnarea Bunurilor in 30 zile.

10.3. Vanzatorul accepta returnarea oricarui Bun, cu conditia ca Bunul returnat sa nu fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare si sa fie returnat in ambalajul sau original, de asemenea, nedeteriorat, cu toate documentele incluse. In cazul in care produsul are ambalajul deteriorat sau nu mai are ambalaj, atunci produsul nu mai poate fi returnat. Daca doriti sa returnati un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email.

10.4. Cheltuielile de returnare vor fi suportate integral de catre Cumparator, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la primirea Bunului.

11. Retur

11.1. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului. Pentru comenzile platite ramburs la firma de curierat sau catre serviciul propriu de livrare, cumparatorul ca fi contactat telefonic sau prin posta electronica pentru a i se cere un cont bancar pentru depunerea sumei aferente comenzii returnate sau i se pot inapoia banii cash in persoana la sediul vanzatorului.

12. Litigii si dispozitii finale

12.1 Prin folosirea site-ului one-two.ro clientul se declara de acord asupra faptului ca Termenii si conditiile enumerate mai sus sunt in conformitate cu legile romane in vigoare.

12.2. Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe one-two.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Daca aveti probleme legata de o comanda, ce nu par a putea fi rezolvate cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere gratuita cu Administratorul companiei la adresa de mail [email protected].

12.3. Daca orice alta problema legata de Bunurile oferite de Vanzator nu este prezenta in articolele din prezentul document, aceasta se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor. Daca aceasta rezolvare nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta din localitatea unde Vanzatorul isi are sediul.

NOTA: Majoritate produselor vandute pe one-two.ro sunt nepasteurizate. Ai grija de ele! Pastreaza-le te rugam la rece tot timpul pe perioada depozitarii.